Војвођански градови и општине на сајму ЕКСПО РЕАЛ у Минхену

 

Десет градова и општина из Војводине представиће своје инвестиционе пројекте на предстојећем сајму ЕКСПО РЕАЛ, који се од 11. до 13. октобра одржава у Минхену. На овом највећем европском Б2Б сајму некретнина и инвестиција представиће се Нови Сад, Зрењанин, Кикинда, Сремска Митровица, Сомбор, Суботица, Панчево, Вршац, Пећинци и Бечеј.

Сајамска изложба ЕКСПО РЕАЛ је највећи Б2Б сајам некретнина и инвестиција у Европи, који пружа детаљан увид у актуелне трендове и питања индустрије некретнина и идеална је платформа за умрежавање са стручњацима и успостављање нових контаката. Излагачи и посетиоци су програмери и менаџери пројеката, инвеститори и финансијери, консултанти и агенти, архитекте и планери, менаџери корпоративних некретнина, менаџери проширења, као и привредни региони и градови који одражавају читав ланац вредности индустрије некретнина.

Након једногодишње паузе због пандемије, Месе Минхен је ове године одлучио да ипак организује овај сајам и уз строге заштитне мере омогући индустрији некретнина да оживи своју мрежу у изложбеним дворанама, а кључне теме програма конференција биће управо последице пандемије за националне економије и за индустрију некретнина, као и одговорност индустрије у време климатских промена.

Наступ војвођанских градова и општина реализује се у оквиру Споразума о заједничком наступу на међународним сајмовима, који су потписали Покрајинска влада, градови Нови Сад, Панчево, Сомбор, Суботица, Зрењанин, Сремска Митровица, Вршац, Кикинда, општина Пећинци, Привредна комора Војводине, као и Развојна агенције Војводине, која организује цео наступ.

Градови и општине из Војводине представиће се на заједничком штанду у хали А1.

Погледајте нашу брошуру за ЕКСПО РЕАЛ.