У новембру VI Регионални бизнис форум – Позив компанијама да се пријаве

 

Аутономна покрајина Војводина и Скупштина европских регија у сарадњи са Привредном комором Војводине, Развојном агенцијом Војводине и Европском мрежом предузетништва, по шести пут организују Регионални пословни форум, који ће се одржати 22. новембра 2023. године. Регионални пословни форум биће организован као комбиновани (хибридни) догађај, а праћење догађаја биће могуће и онлајн. Првог дана Форума одржаће се и Б2Б састанци, а од 23. новембра до 8. децембра 2023. Б2Б састанци одржаваће се онлајн, преко платформе Форума.

Учесници Форума су еминентне компаније из регије, као и регионалне привредне коморе, регионалне развојне агенције и друге институције које пружају подршку за развој малих и средњих предузећа и побољшање економске климе за пословање и нове инвестиције.

Регионални пословни форум вам нуди могућност да изнесете и представите ваш пословни потенцијал и идеје, пронађете међународног партнера, повежете се са компанијама и институцијама које подржавају развој пословне климе и прилив нових инвестиц

ија.

Учесницима ће бити понуђена могућност заказивања и одржавања Б2Б састанака са компанијама и институцијама учесницима Форума према сопственим потребама, а на основу информација о регистрованим учесницима.

Акценат на овогодишњем форуму биће стављен на примену вештачке интелигенције у следећеим областима:

Пољопривредна и прехрамбена индустрија,

Метало-прерађивачка индустрија,

Информационе и комуникационе технологије

Платформа за организацију састанака „један на један“ доступна је кликом на https://rbf2023.b2match.io/ и пружа могућност за промоцију пословне сарадње између регија, укључујући споразуме о слободној трговини и производњи, удружене пројекте (заједничка улагања) и заједнички приступ трећим тржиштима, размену технологија и знања, као и сарадњу у пројектима са високим степеном конкуренције и иновација, финансираних од стране ЕУ и других донатора.

За додатне информације молимо посетите: https://www.rbf.vojvodina.gov.rs или контактирајте: rbf@vojvodina.gov.rs.