Трећи регионални пословни форум

 

Аутономна покрајина Војводина и Скупштина европских регија, у сарадњи са Привредном комором Војводине, Развојном агенцијом Војводине и Европском мрежом предузетништва, по трећи пут организују Регионални пословни форум, који ће се оџати 10. новембра 2020.

Форум ће овога пута бити организован онлајн, како бисмо испоштовали све препоручене мере здравствене заштите и прописане епидемиолошке мере.

Учесници Форума биће еминентне компаније из регије, регионалне привредне коморе, регионалне развојне агенције, као и друге институције које пружају подршку за развој малих и средњих предузећа и побољшање економске климе за пословање и нове инвестиције.

Регионални пословни форум вам нуди могућност да изнесете и представите ваш пословни потенцијал и идеје и да се повежете са компанијама и институцијама које подржавају развој пословне климе и прилив нових инвестиција.

Међународни догађај пружа додатну подршку компанијама да пронађу међународног партнера. Учесницима ће бити понуђена могућност заказивања и одржавања Б2Б састанака са компанијама и институцијама учесницима Форума према сопственим потребама, а на основу информација о регистрованим учесницима.

Сектори који ће бити представљени су:

• Пољопривреда и прехрамбена индустрија

• Грађевинска индустрија

• Информационе и комуникационе технологије и креативна индустрија

Платформа за организацију „један на један“ састанака доступна је кликом на линк и пружа могућност за промоцију пословне сарадње између регија, укључујући споразуме о слободној трговини и производњи, удружене пројекте тј. заједничка улагања и заједнички приступ трећим тржиштима, као и размену технологија и знања и сарадњу у пројектима са високим степеном конкуренције и иновација, финансираних од стране ЕУ и других донатора.

За додатне информације посетите: rbf.vojvodina.gov.rs или нас контактирајте на: rbf2020@vojvodina.gov.rs