Сусрет баварских и војвођанских компанија

 

У оквиру посете привредне делегације из Баварске, Развојна агенција Војводине (РАВ) организовала је Б2Б састанке војвођанских са немачким компанијама, који су 26. јуна одржани у Новом Саду.

На састанцима је учествовало више од 20 домаћих и немачких компанија које послују у секторима машиноградње, информационих технологија, грађевинске индустрије и заштите животне средине, аутоиндустрије, хемијске индустрије, електротехнике и електронике итд. Присутни су били и представници Департмана за производно машинство Факултета техничких наука, који редовно сарађује са јавним и приватним компанијама, како домаћим, тако и страним.

Баварско државно министарство за привреду, регионани развој и енергетику и Немачко-српска привредна комора организовали су долазак баварских привредника у Србију. Директни разговори са домаћим компанијама, које је РАВ организовао, имали су циљ да ово прво, мање формално дружење, буде само почетак потенцијалне сарадње неких од ових компанија и излазак домаћих компанија на страно тржиште.

1
2
3
9
10
11
7