Котизација: Учешће је бесплатно

Рок за пријаву: четвртак, 31.10.2019.
НАПОМЕНА: Право на учешће имају САМО ПРОИЗВОДНЕ КОМПАНИЈЕ.

Поштовани,

Велико нам је задовољство да Вас позовемо да учествујете на догађају Дан добављача – Метал, Пластика, Гума 2019. у Новом Саду, коју организује Развојна Агенција Војводине – РАВ. Догађај ће окупити домаће компаније, стране инвеститоре који послују на територији АП Војводине, као и стране компаније, из сектора пратеће аутомобилске индустрије, пластике и гуме и металског сектора. Циљ Дана добављача 2019. је да повежемо домаће и стране привреднике, повећамо извозни потенцијал домаћих компанија и да их подстакнемо да уђу у добављачки ланац страних компаније које послују на територији АПВ и компанија које послују у иностранству.

Очекујемо 200 + учесника из 100 компаније из Србије, Аустрије, БиХ, Бугарске, Хрватске, Италије, Мађарске, Немачке, Румуније, Словачке, Словеније.

На прошлогодишњем догађајуодржано је преко 450 Б2Б састанака између представника 100 компанија из Србије, Аустрије, Бугарске, Чешке, Данске, Француске, Хрватске, Италије, Македоније, Немачке, САД, Румуније, Словеније, Швајцарске, Шведске, Пољске, Русије, Кине, Словачке, Мађарске, Шпаније, Босне и Херцеговине, Турске и Велике Британије. Више информација о догађају можете видети на овом линку.

Можете попунити онлајн или Excel формулар, који ћете нам послати на следеће адресе:

ana.muskinja@rav.org.rs

zivko.planic@rav.org.rs

За све додатне информације Вам радо стојимо на располагању.

Регистрациони формулар

ПОДАЦИ О КОМПАНИЈИ


Global Gap сертификат

ДаНе

УЧЕСНИК 1
УЧЕСНИК 2
Генерални спонзор

Спонзор