Јавни позив домаћим компанијама за учешће на сајму “Fruit Attraction” у Мадриду

 

Развојна агенција Војводине (РАВ) позива домаће компаније да се пријаве за учешће на сајму Фрут Атракшн (Fruit Attraction), сајму свежег и смрзнутог воћа и поврћа, који се од 3. до 5. октобра одржава у Мадриду.

Право да учествују на сајму у оквиру заједничког штанда имају привредна друштва, задруге и пословна удружења регистрована на територији АП Војводине, која се баве производњом свежег и смрзнутог воћа и поврћа, семенске робе, коштуњавог воћа, лековитог и зачинског биља и сл, и које испуњавају следеће услове:

- Измирили су порезе и доприносе у складу са позитивним прописима Републике Србије

- 100% су у домаћем власништву и

- поседују конкуренти производ за извоз и/или пројекат за заједничко улагање са страним партнерима.

У оквиру штанда могућност за излагање има 8 компанија. Рангирање ће се извршити на основу времена подношења пријаве и квалитета извозног програма/пројекта за заједничко улагање/ понуде за продају компаније.

Све трошкове наступа, закупа сајамског простора и изградње штанда површине 120м², у хали број 8, као и трошкове промотивног материјала и обавезне уписнине у сајамски каталог сноси Развојна агенција Војводине, док учесници сами сносе трошкове свог путовања, смештаја, транспорта и шпедиције сајамских експоната и друге трошкове везане за учешће.

РАВ обезбеђује 2 улазнице по компанији/задрузи/удружењу, док остале, уколико су потребне, учесници обезбеђују и плаћају сами.

Обавеза учесника је да приликом потписивања Уговора о заједничком наступу на сајму РАВ-у доставе једну бланко соло меницу и да током наступа на сајму обезбеде најмање једног представника свог привредног друштва/задруге/пословног удружења са активним знањем енглеском језика.

Рок за пријаву је 14. јул 2023. године.

Пријаву за учешће можете скинути овде.

Након попуњавања пошаљите је на мејл milana.borisev@rav.org.rs.

Све додатне информације могу се добити од Милане Боришев, на телефон 021/472-32-44.