Позив компанијама: представите пословни потенцијал и идеје на Регионалном бизнис форуму

 

Задовољство нам је да вас позовемо на пето издање Регионалног пословног форума (РБФ). Можете да учествујете онлајн, или уживо у Новом Саду, од 15. до 30. новембра 2022.

Аутономна покрајина Војводина и Скупштина европских регија у сарадњи са Привредном комором Војводине, Развојном агенцијом Војводине и Европском мрежом предузетништва, по пети пут организују Регионални пословни форум. Учесници Форума биће компаније из регије, регионалне привредне коморе, регионалне развојне агенције и друге институције које пружају подршку за развој малих и средњих предузећа и побољшање економске климе за пословање и нове инвестиције.

Регионални пословни форум вам нуди могућност да изнесете и представите ваш пословни потенцијал и идеје и да се повежете са компанијама и институцијама које подржавају развој пословне климе и прилив нових инвестиција.

Међународни догађај пружа додатну подршку компанијама да пронађу међународног партнера. Учесницима ће бити понуђена могућност заказивања и одржавања Б2Б састанака са компанијама и институцијама учесницима Форума према сопственим потребама, а на основу информација о регистрованим учесницима.

Сектори који ће бити представљени ове године су:

Информационе и комуникационе технологије и креативна индустрија

Циркуларна економија

Зелена Агенда

Пољопривреда и прехрамбена индустријa

Платформа за организацију „један на један“ састанака доступна је кликом на линк и пружа могућност за промоцију пословне сарадње између регија, укључујући споразуме о слободној трговини и производњи, удружене пројекте тј. заједничка улагања и заједнички приступ трећим тржиштима, као и размену технологија и знања и сарадњу у пројектима са високим степеном конкуренције и иновација, финансираних од стране ЕУ и других донатора.

За додатне информације молимо посетите сајт или нас контактирајте на мејл: rbf@vojvodina.gov.rs.