Последње припреме за ЕКСПО РЕАЛ у Минхену

 

Хала А1, штанд 240, Минхенски сајам, 4-6. октобра 2022.

Развојна агенција Војводине (РАВ) и војвођанске општине наступиће и ове године на једном од најзначајнијих светских сајмова некретнина и инвестиција ЕКСПО РЕАЛ 2022. Суизлагачи на штанду Војводине биће Нови Сад, Суботица, Сомбор, Зрењанин, Кикинда и Сремска Митровица.

Војвођански регион представиће расположиве локације и најбоља решења за њихову реализацију, пореске и финансијске олакшице и друге погодности које страни привредници добијају инвестирањем у војвођански сектор некретнина. Поред овога, са потенцијалним инвеститорима ће бити одржан и низ унапред договорених Б2Б састанака. Делегацију Војводине употпуниће и представници слободне зоне Суботица, као и Регионалне развојне агенције Срем.

ЕКСПО РЕАЛ је највећа пословна платформа за сектор инвестиција и некретнина и највећи Б2Б сајам у Европи који нуди идеално окружење за ефикасно умрежавање на кључним тржиштима Европе, Блиског истока и САД, те једно од најважнијих места сусрета за индустрију некретнина, размену знања и искустава са пословним партнерима.