IV Регионални пословни форум

 

Аутономна покрајина Војводина и Скупштина европских регија у сарадњи са Привредном комором Војводине, Развојном агенцијом Војводине и Европском мрежом предузетништва, по четврти пут организују Регионални пословни форум, који ће се 25. новембра одржати у Новом Саду.

Учесници Форума биће компаније из регије, као и регионалне привредне коморе, регионалне развојне агенције и друге институције, које пружају подршку за развој малих и средњих предузећа и побољшање економске климе за пословање и нове инвестиције.

Сви заинтересовани могу на Форуму да представе свој пословни потенцијал и повежу се са присутним компанијама и институцијама, из земље и иностранства. Форум отвара и могућност за промоцију пословне сарадње између регија, укључујући споразуме о слободној трговини и производњи, удружене пројекте (заједничка улагања и заједнички приступ трећим тржиштима), као и размену технологија и знања, те сарадњу у пројектима са високим степеном конкуренције и иновација, финансираних од стране ЕУ и других донатора.

Сектори који ће бити представљени су:

Информационе и комуникационе технологије и креативна индустрија

Металски сектор

Пољопривреда и прехрамбена индустрија

КАКО ПРАТИТИ ФОРУМ

Онлајн или уживо - уз максималне мере здравствене заштите и поштовање свих важећих прописаних епидемиолошких мера. Центар „Мастер“ Новосадског сајма, Хајдук Вељкова 11.

Учесницима ће бити понуђена могућност заказивања и одржавања Б2Б састанака са компанијама и институцијама учесницима Форума према сопственим потребама, а на основу информација о регистрованим учесницима.

Платформа за организацију „један на један“ састанака доступна је кликом на овај линк.

За додатне информације молимо посетите: http://www.rbf.vojvodina.gov.rs или контактирајте: rbf@vojvodina.gov.rs