Градови Војводине на сајму некретнина и инвестиција EКСПО РЕАЛ

 

Седам градова Војводине представиће своје инвестиционе пројекте на сајму ЕКСПО РЕАЛ, који се од 7. до 9. октобра одржава у Минхену. На овом највећем европском Б2Б сајму некретнина и инвестиција своје индустријске зоне, спортске и туристичке комплексе представиће Нови Сад, Кикинда, Панчево, Суботица, Зрењанин, Сомбор и Општина Пећинци.

Теме овогодишњег ЕXПО РЕАЛ-а биће иновације и поглед на будућност некретнина, нове технологије и дигиталне промене, малопродаја, хотелијерство, логистика, интелигентна урбанизација - концепти за велике градове будућности итд. Прошлогодишњи ЕКСПО РЕАЛ окупио је 2.095 излагача из 41 земље - укупно више од 45 хиљада учесника из 72 земље - а једнако успешан сајам организатори очекују и ове године.

Наступ војвођанских градова и општина реализује се у оквиру Споразума о заједничком наступу на међународним сајмовима, који су потписали Покрајинска влада, градови Нови Сад, Панчево, Сомбор, Суботица, Зрењанин, Сремска Митровица, Вршац, Кикинда, општина Пећинци, Привредна комора Војводине, као и Развојна агенције Војводине, која организује цео наступ.

Сви излагачи и њихови пројекти представљаће се на заједничком штанду, а за ту прилику урађени су заједнички промотивни филм и брошура, коју можете погледати ОВДЕ.

Уколико неког од вас пут и посао поведу на овогодишњи ЕКСПО РЕАЛ, штанд „Republic of Serbia - Vojvodina Region“ налази се у хали А1.