База добављача Развојне агенције Војводине (РАВ) омогућава компанијама из Војводине да представе своје капацитете и производне програме, а компанијама које траже добављаче да идентификују идеалне партнере за снабдевање.

Када испуните формулар за регистрацију аутоматски улазите у нашу Базу добављача, којој ће моћи да приступе сви домаћи и страни купци или потенцијални инвеститори.

РАВ сарађује са великим бројем домаћих и страних компанија које траже добављаче, па ћете преко ове базе бити видљиви и доступни потенцијалним партерима. Поред тога, периодично ћемо организовати и Дане добављача - Б2Б састанке у оквиру једног сектора или на захтев компанија са којима сарађујемо.

Ако послујете у оквиру сектора за који организујемо Дан добављача, бићете позвани на састанке, као и уколико ваш производни програм одговара захтевима компанија на чији захтев организујемо састанке.

Молимо вас да водите рачуна о томе које контакте стављате, јер ће ове информације бити видљиве на нашем сајту (нпр: уколико не желите да ставите контакте директора, можете уписати контакте фирме; саветујемо ипак да ставите име и контакте особе која ће бити задужена за базу и којој ће заинтересовани моћи да се обрате, мејлом или телефоном).

Наше услуге као ни пријава се не наплаћују. Уколико мислите да можете да постанете добављач и пласирате своје производе или услуге и на друга тржишта, не пропустите прилику.

Пријавите се за БАЗУ ДОБАВЉАЧА Развојне агенције Војводине!

Можете се пријавити попуњавањем онлајн формулара (доле).

Уколико у неком тренутку будете желели да изађете из базе, пошаљите информацију на доле наведене контакте.

За више информација о правилима приватности прочитајте овај документ. Попуњавањем и слањем формулара прихватате да користимо ваше податке у складу са условима коришћења.

ФОРМУЛАР ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ

НАПОМЕНА: МОЛИМО ВАС ДА ПОПУНИТЕ СВА ПОЉА

 


Град/Општина:
Сектор пословања:

Интересовање за заједничко улагање:
ДАНЕ
Интересовање за статус добављача:
ДАНЕ

Уколико имате питања у вези са попуњавањем пријаве или у вези са вашим уласком у Базу, будите слободни да нам се обратите.

Контакт особе:

Владимир Павлов
мејл: vladimir.pavlov@rav.org.rs
мобилни: 0631056843

Живко Планић
мејл: zivko.planic@rav.org.rs
мобилни: 063 644 950