Vojvođanski gradovi i opštine na sajmu EXPO REAL u Minhenu

 

Deset gradova i opština iz Vojvodine predstaviće svoje investicione projekte na predstojećem sajmu EXPO REAL, koji se od 11. do 13. oktobra održava u Minhenu. Na ovom najvećem evropskom B2B sajmu nekretnina i investicija predstaviće se Novi Sad, Zrenjanin, Kikinda, Sremska Mitrovica, Sombor, Subotica, Pančevo, Vršac, Pećinci i Bečej.

Sajamska izložba EXPO REAL je najveći B2B sajam nekretnina i investicija u Evropi, koji pruža detaljan uvid u aktuelne trendove i pitanja industrije nekretnina i idealna je platforma za umrežavanje sa stručnjacima i uspostavljanje novih kontakata. Izlagači i posetioci su programeri i menadžeri projekata, investitori i finansijeri, konsultanti i agenti, arhitekte i planeri, menadžeri korporativnih nekretnina, menadžeri proširenja, kao i privredni regioni i gradovi koji odražavaju čitav lanac vrednosti industrije nekretnina.

Nakon jednogodišnje pauze zbog pandemije, Messe Munchen je ove godine odlučio da ipak organizuje ovaj sajam, te da uz stroge zaštitne mere omogući industriji nekretnina da oživi svoju mrežu u izložbenim dvoranama, a ključne teme programa konferencija biće upravo posledice pandemije za nacionalne ekonomije i za industriju nekretnina, kao i odgovornost industrije u vreme klimatskih promena.

Nastup vojvođanskih gradova i opština realizuje se u okviru Sporazuma o zajedničkom nastupu na međunarodnim sajmovima, koji su potpisali Pokrajinska vlada, gradovi Novi Sad, Pančevo, Sombor, Subotica, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Vršac, Kikinda, opština Pećinci, Privredna komora Vojvodine, kao i Razvojna agencije Vojvodine, koja organizuje ceo nastup.

Gradovi i opštine iz Vojvodine predstaviće se na zajedničkom štandu u hali A1, površine 90 m2.

Pogledajte našu brošuru za EXPO REAL.