Susret bavarskih i vojvođanskih kompanija

 

U okviru posete privredne delegаcije iz Bavarske, Rаzvojnа аgencijа Vojvodine (RAV) orgаnizovаlа je B2B sаstаnke vojvođanskih sa nemačkim kompаnijаmа, koji su 26. juna održani u Novom Sadu.

Na sаstаncimа je učestvovаlo više od 20 domaćih i nemačkih kompanija koje posluju u sektorima mašinogradnje, informacionih tehnologija, građevinske industrije i zaštite životne sredine, autoindustrije, hemijske industrije, elektrotehnike i elektronike itd. Prisutni su bili i predstavnici Departmana za proizvodno mašinstvo Fakulteta tehničkih nauka, koji redovno sarađuje sa javnim i privatnim kompanijama, kako domaćim, tako i stranim.

Bavarsko državno ministarstvo za privredu, regionani razvoj i energetiku i Nemačko-srpska privredna komora organizovali su dolazak bavarskih privrednika u Srbiju.

Direktni razgovori sa domaćim kompanijama, koje je RAV organizovao, imali su cilj da ovo prvo, manje formalno druženje, bude samo početak potencijalne saradnje nekih od ovih kompanija i izlazak domaćih kompanija na strano tržište.

1
2
3
9
10
11
7