Kotizacija: Učešće je besplatno

Rok za prijavu: četvrtak, 31.10. 2019.
NAPOMENA: Pravo na učešće na događaju imaju SAMO PROIZVODNE KOMPANIJE.

Poštovani,

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da učestvujete na događaju Dan dobavljača – Metal, Plastika, Guma 2019. u Novom Sadu, koju organizuje Razvojna Agencija Vojvodine – RAV. Događaj će okupiti domaće kompanije, strane investitore koji posluju na teritoriji AP Vojvodine, kao i strane kompanije, iz sektora prateće automobilske industrije, plastike i gume i metalskog sektora. Cilj Dana dobavljača 2019. je da povežemo domaće i strane privrednike, povećamo izvozni potencijal domaćih kompanija i da ih podstaknemo da uđu u dobavljački lanac stranih kompanije koje posluju na teritoriji APV i kompanija koje posluju u inostranstvu.

Očekujemo 200 + učesnika iz 100 kompanije iz Srbije, Austrije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Italije, Mađarske, Nemačke, Rumunije, Slovačke, Slovenije.

Na prošlogodišnjem događajuodržano je preko 450 B2B sastanaka između predstavnika 100 kompanija iz Srbije, Austrije, Bugarske, Češke, Danske, Francuske, Hrvatske, Italije, Makedonije, Nemačke, SAD, Rumunije, Slovenije, Švajcarske, Švedske, Poljske, Rusije, Kine, Slovačke, Mađarske, Španije, Bosne i Hercegovine, Turske i Velike Britanije. Više informacija o događaju možete videti na ovom linku.

Možete popuniti onlajn ili Excel formular, koji ćete nam poslati na sledeće adrese:

ana.muskinja@rav.org.rs

zivko.planic@rav.org.rs

Za sve dodatne informacije Vam rado stojimo na raspolaganju.

Registracioni formular

PODACI O KOMPANIJI


Global Gap sertifikat

DaNe

UČESNIK 1
UČESNIK 2
Generalni sponzor

Sponzor