Poziv kompanijama: predstavite poslovni potencijal i ideje na Regionalnom biznis forumu

 

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na peto izdanje Regionalnog poslovnog foruma (RBF). Možete da učestvujete onlajn, ili uživo u Novom Sadu, od 15. do 30. novembra 2022.

Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine i Evropskom mrežom preduzetništva, po peti put organizuju Regionalni poslovni forum. Učesnici Foruma biće kompanije iz regije, regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.

Regionalni poslovni forum vam nudi mogućnost da predstavite vaš poslovni potencijal i ideje i da se povežete sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija.

Međunarodni događaj pruža dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodnog partnera. Učesnicima će biti ponuđena mogućnost zakazivanja i održavanja B2B sastanaka sa kompanijama i institucijama učesnicima Foruma prema sopstvenim potrebama, a na osnovu informacija o registrovanim učesnicima.

Sektori koji će biti predstavljeni ove godine su:

Informacione i komunikacione tehnologije i kreativna industrija

Cirkularna ekonomija

Zelena Agenda

Poljoprivreda i prehrambena industrija

Platforma za organizaciju „jedan na jedan“ sastanaka dostupna je klikom na ovaj link i pruža mogućnost za promociju poslovne saradnje između regija, uključujući sporazume o slobodnoj trgovini i proizvodnji, udružene projekte tj. zajednička ulaganja i zajednički pristup trećim tržištima, kao i razmenu tehnologija i znanja i saradnju u projektima sa visokim stepenom konkurencije i inovacija, finansiranih od strane EU i drugih donatora.

Za dodatne informacije molimo posetite sajt ili pišite na e-mail rbf@vojvodina.gov.rs