Poslednje pripreme za EXPO REAL u Minhenu

 

Hala A1, štand 240, Minhenski sajam, 4–6. oktobra 2022.

Razvojna agencija Vojvodine (RAV) i vojvođanske opštine nastupiće i ove godine na jednom od najznačajnijih svetskih sajmova nekretnina i investicija EXPO REAL 2022. Suizlagači na štandu Vojvodine biće Novi Sad, Subotica, Sombor, Zrenjanin, Kikinda i Sremska Mitrovica.

Vojvođanski region predstaviće raspoložive lokacije i najbolja rešenja za njihovu realizaciju, poreske i finansijske olakšice i druge pogodnosti koje strani privrednici dobijaju investiranjem u vojvođanski sektor nekretnina. Pored ovoga, sa potencijalnim investitorima će biti održan i niz unapred dogovorenih B2B sastanaka. Delegaciju Vojvodine upotpuniće i predstavnici slobodne zone Subotica, kao i Regionalne razvojne agencije Srem.

EXPO REAL je najveća poslovna platforma za sektor investicija i nekretnina i najveći B2B sajam u Evropi, koji nudi idealno okruženje za efikasno umrežavanje na ključnim tržištima Evrope, Bliskog istoka i SAD, te jedno od najvažnijih mesta susreta za industriju nekretnina, razmenu znanja i iskustava sa poslovnim partnerima.

Pogledajte našu brošuru za ovogodišnji EXPO REAL.