Podrška domaćim startapima kroz FOUNDER INSTITUTE – prijave do 19.juna

 

Svi koji imaju poslovnu ideju i razmišljaju da pokrenu svoj biznis uskoro će moći da konkurišu i za jedan od najznačajnijih i najvećih svetskih akceleratorskih programa – Founder Institute, koji je fokusiran na pružanje podrške startapima i inovatorima u najranijim fazama razvoja.

Poslovni inkubator Novi Sad objavio je i na svome sajtu informacije o ovom programu podrške, koji je do sada pomogao je u pokretanju preko 6.000 kompanija, u preko 200 gradova i šest kontinenata.

Founder Institute Serbia akcelerator je virtuelni program koji će timovima omogućiti povezivanje sa značajnim domaćim i međunarodnim mentorima i investitorima, savetovanje i evaluaciju od strane odabranih stručnjaka, pomoć u razvoju novih poslovnih mogućnosti, timski napredak, bolju analizu tržišta, kupaca i korisnika i jasna uputstva za dalji rast i razvoj.

Tokom 14 nedelja, u zavisnosti od zrelosti poslovne ideje, tokom perioda trajanja programa timovi će pratiti:

Launch track program usmeren na validaciju, tim i osnivače, Go-To-Market strategiju ili

Growth track program koji je orijentisan na rad na trakciji i pripremi za investicije.

Founder Institute Serbia tim je u saradnji sa iskusnim domaćim i međunarodnim preduzetnicima, inovatorima i ekspertima, formirao vrhunsku mrežu mentora koji će timove obučavati, usmeravati i jačati u najranijim fazama razvoja, i efikasno ih pripremiti za dalji rast i pregovore sa investitorima.

Sve učesnike koji uspešno završe program očekuju brojni benefiti, kao i podrška nakon programa. Neki od tih benefita su i pristup Product/Market Fit Labu, Funding Labu, i Venture Labu.

Besplatni događaji

Pre zvaničnog dela programa, organizatori su za sve zainteresovane pripremili sjajne besplatne događaje:

• Meet the Serbian Startup Ecosystem w/ InCenter, STP Niš & More (Online) on 6:00pm, May 26, 2022 (Europe/Belgrade): https://FI.co/e/283265

• Pitch Your Startup Idea to Serbia and Regional Investors & Experts Online on 6:00pm, Jun 07, 2022 (Europe/Belgrade): https://FI.co/e/283256

• AMA with a Top Serbian Founder: Jovan Tišma, Founder of ALL-ART (Online) on 6:00pm, Jun 28, 2022 (Europe/Belgrade): https://FI.co/e/283253

Kako da se prijavite?

Prijave za Founder Institute Serbia akcelerator program su otvorene do 19. juna 2022. godine. Sve dodatne informacije i linkove za prijavu možete pronaći na:

sajtu Poslovnog inkubatora Novi Sad, ili direktno na

sajtu Founder Institute.