Јavni pozivi i konkursi

Razvojna agencija Vojvodina (RAV) vam pruža informacije o raspoloživim domaćim i međunarodnim fondovima i programima koji kompanijama iz Vojvodine omogućavaju pristup finansijskoj i nefinansijskoj podršci.

Aktuelne konkurse pretražite u jednoj od kategorija u meniju levo.

Ako vam je potrebna savetodavna podrška, pošaljite upit na našu email adresu fondovi@rav.org.rs, navedite čime se bavite, kakav projekat/investiciju planirate i za koje svrhe vam je potrebna finansijska/nefinansijska podrška i mi ćemo pronaći za vas adekvatne domaće i međunarodne programe.p>

Ukoliko, pak, želite da mejlom redovno dobijate informacije o novim subvencijama, povoljnim kreditima i međunarodnim programima, prijavite se na naš newsletter i odaberite kategorije konkursa koje vas interesuju.

RAZVOJNA AGENCIJA VOJVODINE - NEWSLETTER

Odaberite listu(e):

DOZVOLE I PRIVATNOST

Razvojna agencija Vojvodine će informacije navedene u obrascu koristiti isključivo kako bi vas kontaktirala i slala informacije o konkursima i programima.

Ukoliko u nekom trenutku budete želeli da prestanemo da vam šaljemo newsletter, samo kliknite na link unsubscribe na kraju svakog newsletter koji primite od nas, ili slanjem maila na fondovi@rav.org.rs.

Za više informacija o pravilima privatnosti pročitajte ovaj dokument. Klikom na dugme ispod prihvatate da koristimo vaše podatke u skladu sa uslovima korišćenja.