IV Regionalni poslovni forum

 

Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine i Evropskom mrežom preduzetništva, po četvrti put organizuju Regionalni poslovni forum, koji će se 25. novembra održati u Novom Sadu.

Učesnici Foruma biće kompanije iz regije, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije, koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.

Svi zainteresovani mogu na Forumu da predstave svoj poslovni potencijal i povežu se sa prisutnim kompanijama i institucijama, iz zemlje i inostranstva. Forum otvara i mogućnost za promociju poslovne saradnje između regija, uključujući sporazume o slobodnoj trgovini i proizvodnji, udružene projekte (zajednička ulaganja i zajednički pristup trećim tržištima), kao i razmenu tehnologija i znanja, te saradnju u projektima sa visokim stepenom konkurencije i inovacija, finansiranih od strane EU i drugih donatora.

Sektori koji će biti predstavljeni su:

Informacione i komunikacione tehnologije i kreativna industrija

Metalski sektor

Poljoprivreda i prehrambena industrija

KAKO PRATITI FORUM

Onlajn ili uživo - uz maksimalne mere zdravstvene zaštite i poštovanje svih važećih propisanih epidemioloških mera. Centar „Master“ Novosadskog sajma, Xajduk Veljkova 11.

Učesnicima će biti ponuđena mogućnost zakazivanja i održavanja B2B sastanaka sa kompanijama i institucijama učesnicima Foruma prema sopstvenim potrebama, a na osnovu informacija o registrovanim učesnicima.

Platforma za organizaciju „jedan na jedan“ sastanaka dostupna je klikom na ovaj link.

Za dodatne informacije molimo posetite: http://www.rbf.vojvodina.gov.rs ili kontaktirajte: rbf@vojvodina.gov.rs