Gradovi Vojvodine na sajmu nekretnina i investicija EXPO REAL

 

Sedam gradova Vojvodine predstaviće svoje investicione projekte na sajmu EXPO REAL, koji se od 7. do 9. oktobra održava u Minhenu. Na ovom najvećem evropskom B2B sajmu nekretnina i investicija svoje industrijske zone i sportske i turističke komplekse predstaviće Novi Sad, Кikinda, Pančevo, Subotica, Zrenjanin, Sombor i Opština Pećinci.

Teme ovogodišnjeg EXPO REAL-a biće inovacije i pogled na budućnost nekretnina, nove tehnologije i digitalne promene, maloprodaja, hotelijerstvo, logistika, inteligentna urbanizacija - koncepti za velike gradove budućnosti itd. Prošlogodišnji sajam okupio je 2.095 izlagača iz 41 zemlje - ukupno više od 45 hiljada učesnika iz 72 zemlje - a jednako uspešan sajam organizatori očekuju i ove godine.

Nastup vojvođanskih gradova i opština realizuje se u okviru Sporazuma o zajedničkom nastupu na međunarodnim sajmovima, koji su potpisali Pokrajinska vlada, gradovi Novi Sad, Pančevo, Sombor, Subotica, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Vršac, Кikinda, opština Pećinci, Privredna komora Vojvodine, kao i Razvojna agencije Vojvodine, koja organizuje ceo nastup.

Svi izlagači i njihovi projekti predstavljaće se na zajedničkom štandu, a za tu priliku urađeni su zajednički promotivni film i brošura, koju možete pogledati OVDE. Ukoliko nekog od vas put i posao povedu na ovogodišnji EКSPO REAL, štand „Republic of Serbia - Vojvodina Region“ nalazi se u hali A1.