Baza dobavljača Razvojne agencije Vojvodine (RAV) omogućava kompanijama iz Vojvodine da predstave svoje kapacitete i proizvodne programe, a kompanijama koje traže dobavljače da identifikuju idealne partnere za snabdevanje.

Kada ispunite formular za registraciju automatski ulazite u našu Bazu dobavljača, kojoj će moći da pristupe svi domaći i strani kupci ili potencijalni investitori.

RAV sarađuje sa velikim brojem domaćih i stranih kompanija koje traže dobavljače, pa ćete preko ove baze biti vidljivi i dostupni potencijalnim parterima. Pored toga, periodično organizujemo „Dane dobavljača“ - B2B sastanke u okviru jednog sektora ili na zahtev kompanija sa kojima sarađujemo.

Ako poslujete u okviru sektora za koji organizujemo Dan dobavljača, bićete pozvani na sastanke, kao i ukoliko vaš proizvodni program odgovara zahtevima kompanija na čiji zahtev organizujemo sastanke.

Molimo vas da vodite računa o tome koje kontakte stavljate, jer će ove informacije biti vidljive na našem sajtu (npr: ukoliko ne želite da stavite e-mail i telefon direktora, možete upisati office kontakte; savetujemo ipak da stavite ime i kontakte osobe koja će biti zadužena za bazu i kojoj će zainteresovani moći da se obrate, mejlom ili telefonom).

Naše usluge kao ni prijava se ne naplaćuju. Ukoliko mislite da možete da postanete dobavljač i plasirate svoje proizvode ili usluge i na druga tržišta, ne propustite priliku -

Prijavite se za BAZU DOBAVLJAČA Razvojne agencije Vojvodine!

Можете се пријавити попуњавањем онлајн формулара (доле).

Уколико у неком тренутку будете желели да изађете из базе, пошаљите информацију на доле наведене контакте.

За више информација о правилима приватности прочитајте овај документ. Попуњавањем и слањем формулара прихватате да користимо ваше податке у складу са условима коришћења.

FORMULAR ZA REGISTRACIJU

NAPOMENA: MOLIMO VAS DA POPUNITE SVA POLJA

 


Град/Општина:
Сектор пословања:

Интересовање за заједничко улагање:
ДАНЕ
Интересовање за статус добављача:
ДАНЕ

Ukoliko imate pitanja u vezi sa popunjavanjem prijave ili u vezi sa vašim ulaskom u Bazu, budite slobodni da nam se obratite.

Kontakt osobe:

Vladimir Pavlov
e-mail: vladimir.pavlov@rav.org.rs
mobilni: 0631056843

Živko Planić
e-mail: zivko.planic@rav.org.rs
mobilni: 063 644 950