Jавни позив туристичким агенцијама за учешће на сајму “China outbound travel & tourism market 2018”

 

У циљу реализације Споразума о сарадњи између Развојне агенције Војводине д.о.о Нови Сад, Покрајинске владе и осам градова са територије АП Војводине, Развојна агенција Војводине д.о.о. објављује

ЈАВНИ ПОЗИВ ТУРИСТИЧКИМ АГЕНЦИЈАМА СА ТЕРИТОРИЈЕ НОВОГ САДА, СУБОТИЦЕ, ПАНЧЕВА, ЗРЕЊАНИНА, СОМБОРА, СРЕМСКЕ МИТРОВИЦЕ, КИКИНДЕ И ВРШЦА ЗА УЧЕШЋЕ НА САЈМУ CHINA OUTBOUND TRAVEL & TOURISM MARKET 2018 (16 – 18. АПРИЛ 2018. ГОДИНЕ, ПЕКИНГ)

Развојна агенција Војводине д.о.о. Нови Сад, у сарадњи са Туристичком организацијом Војводине и Туристичком организацијом Србије наступиће на Сајму туризма у Пекингу, на заједничком штанду од 60 квадратних метара, на коме ће током трајања сајма посетиоцима бити представљени туристичка понуда и туристички потенцијали АП Војводине.

Организатори сносе трошкове закупа, изградње и опремања сајамског штанда, док излагачи сносе трошкове партиципације за учешће излагача у трошковима наступа на сајму у оквиру националног штанда у износу од 500,00 евра у динарској противвредности по средњем курсу Народне банке Србије на дан издавања профактуре.

Учесници самостално организују и сносе трошкове улазница, пута, смештаја и транспорта експоната.

Право да се пријаве на јавни позив имају туристичке агенције регистроване на територији горенаведених градова-учесника.

Уз пријаву за учешће на сајму, туристичке агенције могу да доставе и вредносни ваучер за петодневни туристички пакет-аранжман за две особе (за територију једног од осам градова-учесника) који ће у оквиру промоције туристичке понуде АП Војводине бити понуђен посетиоцима сајма.

Скениране и печатиране пријаве неопходно је послати на мејл адресу olivera.kovacevic@rav.org.rs, а оригинале истовремено на адресу Развојна агенција Војводине д.о.о, Стражиловска 2, Нови Сад.

Рок за достављање пријава је 16. март 2018. године.

За све додатне информације можете контактирати Оливеру Ковачевић (olivera.kovacevic@rav.org.rs) и Катарину Ивезић (katarina.ivezic@rav.org.rs). Избор учесника биће утврђен према кључу једнаке заступљености свих градова учесника, при чему ће предност имати агенције које су доставиле ваучер за пакет-аранжман.

Максималан број учесника је 8 (осам).

Jавни позив туристичким агенцијама за учешће на сајму „China outbound travel & tourism market 2018“ можете преузети ОВДЕ