Позив: Инвестициони потенцијали Војводине на сајму МОС у Цељу

 

Развојна агенција Војводине (РАВ) позива све словеначке и друге заинтересоване компаније на презентацију о могућностима инвестирања и покретања бизниса у АП Војводини, која ће се 13. септембра одржати на штанду Републике Србије у оквиру 51.међународмог сајма у Цељу МОС, чији је ове године земља партнер управо Република Србија.

Развојна агенција Војводине представиће укратко предности покретања бизниса у региону Војводине, све врсте подршке које дају републичка и покрајинска влада за успешну реализацију инвестиције, финансијске и пореске олакшице, систем слободних зона, оперативне трошкове, тржиште рада итд.

Објаснићемо и на који начин наша агенција може да помогне свим компанијама које разматрају могућност да инвестирају у Војводини или у њој траже партнере или добављаче.

Како је посао РАВ агенције, између осталог, да привлачи стране компаније и пружа им помоћ када долазе да послују у Војводини, сајам МОС је изврсна прилика за нас да представимо свој регион, као и да ступимо у контакт са потенцијалним инвеститорима. МОС је занимљив, не само зато што је највећи и најзначајнији сајам тог типа у Словенији и региону, већ и зато што је Словенија једна од највећих земаља инвеститора у Војводини.

Наиме, према нашим информацијама, у Војводини тренутно послује 37 словеначких компанија, које су укупно уложиле око 776 милиона евра и које запошљавају више од 3600 радника. Међу њима су и компаније Cimos, NLB, Perutnina Ptuj, Cablex, Maksim Celje, Trimo inžinjering, JUB Boje, Kolpa...

Презентација инвестиционих потенцијала Војводине одржаће се у четвртак, 13. септембра, на штанду Републике Србије, са почетком у 10 часова. Искрено се надамо да ћете препознати интерес да дођете, да се упознамо и разменимо искуства и контакте.

Због ограниченог броја места, молимо вас да, уколико сте заинтересовани, своје присуство потврдите на следећи мејл:

vlastimira.stankovic@rav.org.rs