Наступ Војводине на сајму EXPO REAL у Минхену

Expo Real Muenchen Halle C1: Metropolregion Frankfurt / RheinMain

 

У оквиру сајма EXPO REAL у Минхену, који се од 8. до 10.октобра одржава у Минхену, своје потенцијале у сектору инвестиција и некретнина представиће и осам градова Војводине.

Наступ на највећем сајму овог типа у Европи организован је на основу Споразума о заједничком наступу на међународним сајмовима, који је у новембру 2017. године потписан између Покрајинске владе, Развојне агенције Војводине, Новог Сада, Панчева, Сомбора, Суботице, Зрењанина, Сремске Митровице, Вршца, Кикинде, као и са Привредном комором Војводине.

Изложба EXPO REAL представља највећу пословну платформу за сектор инвестиција и некретнина и највећи Б2Б сајам у Европи, који нуди идеално окружење за ефикасно умрежавање на кључним тржиштима Европе, Блиског истока и САД. АП Војводина, са својих 8 градова, приказаће стручној међународној публици у оквиру овог сајма своје најзначајније инвестиционе потенцијале и пројекте.

Првог дана сајма, 8. октобра, у термину од 12 до 14 часова, покрајински секретар за енергетику, грађевинарство и саобраћај Ненад Грбић ће заједно са својим сарадницима и представницима градова представити најважније инвестиционе пројекте у Војводини, као и могућностима за сарадњу.

КАТАЛОГ можете погледати овде.