Дружење или састанак – свеједно, циљ је да се боље упознамо и будемо ефикаснији

 

Сусрет Развојне агенције Војводине (РАВ), војвођанских канцеларија за локални економски развој (КЛЕР), Фонда „Европски послови“, те Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу - као кровне институције - одржан је 7. фебруара у просторијама РАВ-а у Новом Саду. Циљ је био да се запослени у општинама боље упознају са активностима покрајинских институција, са којима имају заједничке именитеље и које им могу помоћи да праве и реализују своје планове, пројекте, да се едукују, привлаче инвеститоре...

Како је прошле године на темељима Фонда за подршку инвестиција у Војводини формиран РАВ, који је у јануару преузео и послове и део запослених Агенције за регионални развој АП Војводине, РАВ је иницирао овај сусрет како би се сви боље упознали и у будућности комуникацију и сарадњу учинили ефикаснијом.

Сусрет је отворио Јован Подрашчанин, помоћник покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, РАВ су представили директор Никола Жежељ, Маја Сокић Хегер, директорица Сектора за стратешка истраживања, Иван Боровчанин, директор сектора за инвестиције, Властимира Станковић Рушкуц, саветница за односе са јавношћу, као и Милана Боришев, саветница за маркетинг у РАВ-у. Фонд „Европски послови“ представила је Тијана Крстић Маравић, самостална стручна сарадница за сарадњу са европским, регионалним и међународним институцијама у овом фонду.

Захваљујемо свима који су дошли, ускоро ће бити прилике да интезивно и врло конкретно сарађујемо. Радујемо се тој сарадњи – немојте нас штедети, а нећемо ни ми вас! :)