Nastup Vojvodine na sajmu EXPO REAL u Minhenu

Expo Real Muenchen Halle C1: Metropolregion Frankfurt / RheinMain

 

U okviru sajma EXPO REAL u Minhenu, koji se od 8. do 10.oktobra održava u Minhenu, svoje potencijale u sektoru investicija i nekretnina predstaviće i osam gradova Vojvodine.

Nastup na najvećem sajmu ovog tipa u Evropi organizovan je na osnovu Sporazuma o zajedničkom nastupu na međunarodnim sajmovima, koji je u novembru 2017. godine potpisan između Pokrajinske vlade, Razvojne agencije Vojvodine, Novog Sada, Pančeva, Sombora, Subotice, Zrenjanina, Sremske Mitrovice, Vršca, Kikinde, kao i sa Privrednom komorom Vojvodine.

Izložba EXPO REAL predstavlja najveću poslovnu platformu za sektor investicija i nekretnina i najveći B2B sajam u Evropi, koji nudi idealno okruženje za efikasno umrežavanje na ključnim tržištima Evrope, Bliskog istoka i SAD. AP Vojvodina, sa svojih 8 gradova, prikazaće stručnoj međunarodnoj publici u okviru ovog sajma svoje najznačajnije investicione potencijale i projekte.

Prvog dana sajma, 8. oktobrа, u terminu od 12 do 14 časova, pokrаjinski sekretаr zа energetiku, grаđevinаrstvo i sаobrаćаj, Nenаd Grbić, zаjedno sа svojim sаrаdnicimа i predstаvnicimа vojvođanskih grаdovа, predstaviće nаjvаžnije investicione projekte u AP Vojvodini,

KATALOG možete pogledati ovde.